Gezond & Slank, het hele jaar door.
47415611 - young woman receiving electric facial massage at beauty  electroporation equipment.

Radio Frequentie voor gezicht

Cosmetische artsen bevelen de Hydra Boost methode aan als een veilige non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht. In het gezicht is deze behandeling geschikt voor het strak trekken van de huid op jukbeenderen en wangen, verwijderen van wallen, verminderen van kraaienpootjes en diepe rimpels rondom de mond en bijzonder effectief voor het verstrakken van de kaaklijn. Tevens geschikt voor de hals en decolleté. Voor het strak trekken van de huid op de buik of elders op het lichaam en de behandeling van slappe huid na de bevalling wordt deze methode aangeraden. Deze methode is uiterst effectief en veilig gebleken en is momenteel een van de bekendste methodes voor huidverjonging, huidverbetering en huidverstrakking. Een groot voordeel van deze behandeling ten opzichte van een operatie is dat er geen herstelperiode of pijnstilling nodig is,

De Radio Frequentie Gezichtsbehandeling is een vorm van non-operatieve huidcorrectie voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam. Deze methode staat ook wel bekend als non-surgical (face) lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen en de elastine gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid.

De gezichtsbehandeling helpt bij het wegwerken van de slaphangende, oudere huid van het gezicht en elders op het lichaam. Vooral kleine, ondiepe rimpeltjes verdwijnen snel. Het resultaat is een prachtige, elastische, strakke, verjongde en frisse huid!

Is de Radio Frequentie gezichtsbehandeling pijnlijk?

De behandeling is een 100% veilige, pijnloze en ontspannende behandeling. De behandeling is niet seizoensgebonden en voor alle leeftijden geschikt.