Gezond & Slank, het hele jaar door.
800

Plasma behandeling

Wat is het precies? En welk resultaat kun je verwachten? Met een Plasma behandeling kun je de huid laten verstrakken. Dit kan heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn, waar er sprake is van huidoverschot of van een litteken.

Wat doet een Plasma behandeling?

Tijdens een Plasma behandeling reageert de plasma vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Tijdens de behandeling is de verstrakking direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!

Hoe veilig is een Plasma behandeling?

Er is veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van Plasma. De behandeling blijkt veilig en wordt sinds de laatste 6 jaar in tientallen landen wereldwijd succesvol toegepast, met inmiddels meer dan 5000 getrainde specialisten. Ook in Nederland is de Plasma behandeling flink populair Doordat het apparaat de opperhuid doet krimpen, is er nauwelijks kans op bloedingen of infecties. het is aan te raden te kiezen voor een specialist die ruime ervaring met de behandeling heeft.

Resultaat Plasma behandeling Wij zien goede resultaten van de Plasma behandeling. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk, een krimpeffect van de huid treedt op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Prima behandelindicaties zijn huidoverschot, een slappe huid, rimpels en lijnen en littekens. Het effect is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld plastische chirurgie (het echt wegsnijden van overtollige huid). Maar een Plasma behandeling kan heel veilig en gecontroleerd de gewenste verbetering behalen. Het belangrijkste verschil in de kwaliteit van een Plasma behandeling wordt gemaakt door de ervaring van de behandelaar. Hoe optimaal wordt er behandeld? Bij een hoge behandelkwaliteit levert het naast huidverstrakking ook (langdurige) huidverbetering. De aanmaak van collageen en elastine worden geactiveerd. Dit maakt uw huid sterker en jonger!

Populaire Plasma behandelingen

Boven ooglift, onderooglid, verstrakking kraaienpootjes, rimpels rond de mond, verslapte huid bij de onderkin, hals en nek rimpels op de wangen & bij de oren, oorlel verstrakking, littekens, fibromen, actinische keratose, poikiloderma en wratten.

Wilt u meer informatie over een Plasma behandeling dan maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek of boek meteen uw behandeling via 0648355497 of vul het contactformulier!

Zoeken