Gezond & Slank, het hele jaar door.
15090867 - woman in spa salon , weakening procedure

Spierstimulatie (zie prijslijst voor prijzen)

1 tot 2 kledingmaten afslanken in 1 maand!

Spierstimulatie

De geavanceerde apparatuur werkt met de stimulatie van de 3 verschillende spiervezels:
De spierstimulatie behandeling is het nieuwe afslanksysteem met 8 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging en verbetering, lymfedrainage en meer. Voor ieder kan individueel een programma samengesteld worden.
De witte vezels bestaan voornamelijk uit suiker verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam. De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor de lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels. De intermediate vezels bevatten de karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De spierstimulatie apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden. Iedere behandeling is opgedeeld in 4 fases. In de eerste drie fases van de behandeling worden de bovengenoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen.

Om zo snel mogelijk het gewenste resultaat te bereiken adviseren wij 1 a 2 behandelingen per week. Elke behandeling werkt 48 uur na daarom adviseren wij om minimaal 48 uur tussen de behandelingen te laten.

Afslanken en verstevigen

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen door het lichaam verwijdert. De spierstimulator  helpt bij gewichtsafname, omvangafname en huidverbetering.

Cellulitis

Cellulitis begint met een verslechtering van de bloedcirculatie. De voedingsstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer regelmatig aan- en afgevoerd , maar zij hopen zich op in de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes samenklonteren, dit resulteert in sinaasappelhuid. Onze spierstimulatie apparatuur werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en stelt het lichaam in staat het samengeklonterde vet te laten verdwijnen.

Welke zones kunnen worden behandeld:
– buik, taille, dijen, heupen, billen, rug, borst, armen en schouders

Tijdens 1 behandeling kunnen meerdere zones tegelijk behandeld worden (bijvoorbeeld buik, billen en benen)

Wat doet de spierstimulatie voor het lichaam

*Het veroorzaken van diepe spiersamentrekkingen, versterkt de slappe spieren en verbetert hun toon. Spierstimulatie kan de spieren op 100% van zijn intrekbare mogelijkheden laten functioneren, terwijl bij een willekeurige    belasting slechts 30% van de capaciteit wordt benut.

*Verwijdert vet.

*Vermindert en elimineert cellulitis.

Het geeft slappe billen en dijen een mooie vorm terug.

* Om het proces van het verliezen van omvang te beheersen, kan er voornamelijk gewerkt worden aan de gebieden waar de behoefte het hoogst is.

*Het ontspant de spieren in het geval van overspanning.

*Verbetert de bloedsomloop en bevordert de uitscheiding van afvalstoffen.

Spierstimulatie kan worden gebruikt voor het bestrijden van diverse pijnen

  • Het versnellen van het herstel van lichaamsweefsels na een blessure.
  • Behandeling van ziekten van het zenuwstelsel.
  • Artrose en artritis.
  • Fybromyalgie.
  • Scoliose en degeneratieve ziekte van de wervelkolom.

Contra Indicaties: Pacemaker- Epilepsie- Zwangerschap- Ernstige hartproblemen/ziekten

Contra Indicaties voor het gezicht: Schildklier – De ziekte van de huid – Trigeminusneuralgie – De geïmplanteerde gouden draden

Zoeken