Gezond & Slank, het hele jaar door.

Litteken behandeling d.m.v. MESOTHERAPY/HYDRABOOST/PLASMA

Prijs afhankelijk van grote litteken, maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek!!!

KRUIDENSTEMPELMSSAGE (GEZICHT, DECOLLETE EN SCHOUDERS).

Een heerlijk ontspannende massage met kruidenstempels. De kruiden hebben een reinigend effect op de organen, bevordert de stroming in je lichaam. Goed reuma, fibromyalgie, alle vormen van spierklachten. Spit, jicht, spierdystrofie, vermoeidheid en nog veel meer………….

Duur 60 minuten, €39,50

Japanse gezichtsmassage (KO BI DO)

Een unieke en bijzondere gezichtsmassage waar een combinatie wordt gemaakt van ontspannende grepen, energetische drukpunttechnieken en lymfedrainage. De combinatie van deze technieken brengt een diepe ontspanning, een betere doorstroming van de levensenergie en een verbetering van de huid. Een echte aanrader!

Duur 50 minuten, €29,50

Meer behandelingen, zie gezichtsbehandeling en prijslijst!

De Needle Free Mesotherapy (Hydra Boost).

Ontspannende schoonheidskuur (ook zeer geschikt voor mannen!)

Needle Free Mesotherapy(Hydra Boost) is een schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert; wat resultaat is een zuivere, schone huid, die straalt! De behandeling, die ongeveer 60 minuten duurt, ziet de huid er frisser en jonger uit, rimpels en fijne lijntjes kunnen worden verminderd en er kan zelfs een vermindering van pigmentvlekken plaatsvinden. Daarnaast wordt de cel-opbouw van de huid gestimuleerd.

Gezichtsbehandeling voor huidverbetering

Uw huid wordt diep gereinigd  huid is nu klaar voor de Needle Free Mesotherary behandeling. Met de huid-verbeterende behandeling worden werkstoffen in de huid van uw gezicht en hals ingebracht. Dit gebeurt met behulp van speciale rol- en bolelektroden. Daarnaast wordt de bloedcirculatie gestimuleerd, wat zorgt voor een verbetering van de zuurstofvoorziening naar de cellen. Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot. Resultaat… een zichtbaar liftend effect. Draineren om afvalstoffen af te voeren:
Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd. Hierdoor wordt de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevorderd.

 • Stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen:
  Door de spierwerking wordt eveneens de stevigheid en de omvang van de onderhuidse spieren vergroot. Het gevolg is een zichtbaar liftend effect op gezicht, hals en ogen.

Needle Free Mesotherary is het hele jaar door geschikt als schoonheidskuur, zodat u er in alle jaargetijden stralend en mooi uitziet. Naast deze behandeling, bieden wij de aan:

 • Needle Free Mesotherary Lift
 • Needle Free Mesotherary Lift Eye (speciaal voor de oogcontouren)
Mogelijkheden Needle Free Mesotherary?

 Hydra-boost kan worden ingezet voor de behandeling van:

• natuurlijke facelift
• verminderen plooien gelaat
• verminderen wallen
• verstevigen gezichtshuid en hals
• verbeteren gezicht- en oogcontouren

Needle Free Mesotherary Lift (een natuurlijke facelift)

Hydra Boost Lift is ontwikkeld naast de Hydra-boost behandeling en heeft een tweeledige werking;

 • Op de huid: activeert de bloedcirculatie, verbetert het cel-metabolisme en verbetert de oxygenatie en stevigheid.
 • Op de spieren: activeert de spiercontractie, verbetert het volume en verstevigt en verfijnt de contouren

Zeer geschikt voor mannen

Mannenhuid
De huid van de man is ca. 24% dikker dan ven een vrouw en heeft een hogere concentratie van collageen, elastine en water, waardoor de huid voor langere tijd elastischer en steviger blijft. Wanneer de mannenhuid echter tekenen van verslapping en veroudering gaat vertonen, verloopt dit proces sneller en agressiever dan bij vrouwen. Door het hormonale systeem is de talgafscheiding in de mannenhuid van de wangen, kaken, kin, bovenlip en hals vaak vochtarm.  Door huidverslapping en ophoping van lymfevocht, gecombineerd met zorgen en stress, ontstaan op latere leeftijd vaak wallen en/ of donkere kringen onder de ogen, die het gelaat een vermoeid aangezien geven. De moderne man, het is nog niet zo lang geleden, dat de meeste mannen het voldoende vonden om het gezicht te wassen met zeep en na het scheren wat aftershave op te brengen. Gelukkig zien veel moderne mannen tegenwoordig in, dat enige basisverzorging niet alleen een gezondere huid oplevert, maar ook zorgt dat ze er vitaler en verzorgd uitzien. Een bezoek aan de schoonheidssalon is dan ook absoluut niet vreemd meer. Steeds meer mannen ontdekken dat ze de dagelijkse stress kunnen loslaten en er een stuk beter uitzien na een aangepaste behandeling.

 Needle Free Mesotherary Lift Eye  (versteviging van de oogcontouren)

Needle Free Mesotherary Lift Eye is ontwikkeld om de oogopslag, in het bijzonder de oogcontouren, een huid-ontspannende verzorging te geven. Al bij de eerste toepassing kan deze behandeling sporen van vermoeidheid vervagen; als kuur helpt ze om de oogcontouren glad te strijken en een jeugdig aanzien te geven. Het resultaat is snel zichtbaar en duurzaam.

 Apparatuur Needle Free Mesotherary

Door elektrodes die zachtjes over uw gezicht glijden en een licht galvanische stroom afgeven, wordt de huid ontvankelijker en absorbeert als een spons de doelgerichte werkstoffen die zijn aangebracht. Vervolgens wordt het gezicht bedekt met een gaas waarover de elektrode een wisselstroom verspreidt. De micro circulatie van de cellen wordt hierdoor gestimuleerd en de cel functies geactiveerd, met als gevolg een betere zuurstofafvoer naar de cellen. Uw huid wordt tevens gestimuleerd tot het aanmaken van collageen in de elastine vezels. Dit kan rimpelvorming tegengaan en uw huidstructuur herstellen.

Het multifunctionele Needle Free Mesotherary (Hydra Boost) apparaat kent vele toepassingen:

 • aanpakken van fijne rimpeltjes op de bovenlip
 • in”rollen” van serum
 • sluiten van de poriën van de huid met een speciale Cold Hammer zodat de werkzame stoffen in de huid te blijven
 • draineren om afvalstoffen af te voeren. Dankzij de stimulerende stroom wordt de bloedsomloop en lymfecirculatie geactiveerd, wat de zuurstoftoevoer naar de cellen en de afvoer van gifstoffen bevordert
 • stimuleren om de spieren van gelaat en hals te verstevigen.

Hydra-boost Dorien apparaat

Zoeken