Gezond & Slank, het hele jaar door.
45743657 - body care. ultrasound cavitation body contouring treatment. anti cellulite

Radio Frequentie Lichaamsbehandeling

De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, biologisch proces maar ook door, luchtverontreiniging, stress, zonlicht, levensstijl en medicijngebruik. Elk jaar verliezen we 1% van ons natuurlijke collageen. Dit alles resulteert in een verslapte huid met verminderde elasticiteit, lijntjes en rimpeltjes. Tijdens de menopauze wordt het proces van huidveroudering nog versnelt. Om dit proces te vertragen of tegen te gaan is de Radio Frequentie Lichaamsbehandeling de oplossing.

Wat is een Radio Frequentie Lichaamsbehandeling?

Met de Radio Frequentie Lichaamsbehandeling kunnen wij het proces van huidveroudering, huidverslapping tegen gaan door middel van pulsen die de huid binnen dringen. Deze onzichtbare pulsen zorgen voor een intensieve verwarming binnen in de huid die voor een samentrekking van het aanwezige collageen zorgt. Nieuwe collageen en elastine wordt aangemaakt. Het effect hiervan is een zichtbare verstrakking van de huid. Vaak is er al effect te zien vanaf de eerste behandeling. De Radio Frequentie lichaamsbehandeling werd klinisch getest en heeft reeds bewezen de huid te verstrakken, met als resultaat een jongere huid. Na een serie van behandelingen mag u een gladdere en strakkere huid verwachten.

Welke zone’s kunnen worden behandeld?

De behandeling is uitermate geschikt voor:

  • binnenzijde van de armen
  • buik
  • heupen
  • billen
  • love handles

Hoe werkt een Radio Frequentie lichaamsbehandeling?

Tijdens de behandeling kan er een koude gel worden aangebracht of een huidserum.  Wij gaan met de RF behandelkop, welke het meest geschikt is voor de te behandelen zone, zachtjes over de huid. Het kan zijn dat u een lichte prikkeling voelt. De behandeling doet echter geen pijn. Na de behandeling kan de huid enigszins warm aanvoelen en er kan een matige tot behoorlijke roodheid zichtbaar zijn. Een beetje alsof u net gesport heeft of even lekker in de zon gezeten hebt. De roodheid verdwijnt in de uren na de behandeling.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van de te behandelen zone. Gemiddeld worden 4 – 8 behandelingen aangeraden.

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Sommige mensen zien al na de eerste behandeling resultaat. De gewenste verbetering wordt verkregen na een serie van behandelingen, met resultaten die variëren van persoon. Let wel, het uiteindelijke resultaat kan pas na 3 – 6 maanden worden beoordeeld omdat de behandelingen nog enige tijd nawerken. Bovendien, de resultaten van een radio frequentie behandeling zijn cumulatief, dat wil zeggen, dat het resultaat na elke behandeling sterker wordt.

Wat zijn de contra-indicaties?

Behandeling is niet aan te bevelen in geval van:

  • eczeem
  • verwondingen
  • ontstekingen