Gezond & Slank, het hele jaar door.

Onafhankelijk partner Dr juchheim

De topper,

ByeByeCellutite 200ml €124,95

Mooie slanke benen zonder cellulitis (sinaasappelhuid) dat is wat de crème van Dr. Juchheim bij zo veel vrouwen in Duitsland heeft waargemaakt. Nu is dit product ook in Nederland verkrijgbaar (stukje van een gebruiker).

In Duitsland maar ook in Nederland wordt dit product normaliter niet op deze wijze verkocht. Het verkoopt door gelukkige gebruikers, die ook anderen daarmee blij maken, door hen het 1 keer gratis te laten testen. Je hebt dan zelf al ervaren wat het “Voor-Na-WOW-effect” is van de Dr. Juchheim producten en je ziet direct resultaat. Daarna ben je meestal verkocht en wil je dit product zelf ook gebruiken. Als je maar een keer ontdekt hebt wat de kwaliteit van deze producten is begin je steeds meer daarvan te benutten en je wordt er zo enthousiast van dat je graag deze bijzondere ervaringen met anderen wilt delen.

De doorbloeding van de huid komt op gang en omdat de crème direct heel diep gaat wordt de huid van binnenuit geregenereerd en herstructureert. Je gelooft bijna niet wat je ziet maar het huidbeeld kreeg direct weer een mooie en jonge uitstraling. Zo is te begrijpen dat bij vrouwen de dellen en putjes kunnen verdwijnen en mooie straffe huid creëren.

Voor mijn is het niet ByeByeCellulite maar wel ByeByeBuik en daar wordt je ook wel blij van!

Voor mij is deze crème de ervaring dat je lichaam weer jong en mooi kan zijn en dus ook langer jong kan blijven dan verwacht. Maar niet alleen dat, ik noem het dan ook niet ByeBye Cellulite maar wel ByeByeBuik en werk er nu daaraan wat me de laatste 30 jaar niet is gelukt om mijn sixpack zichtbaar te maken.

Het getoonde resultaat is van 4 keer incremen in 4 dagen, dus de vetverbranding werkt wel goed maar het mooie huidbeeld, straffe en goed doorbloede huid maken je direct enthousiast. Voor de uitstekende resultaten op lange termijn moet je dus iets meer geduld hebben dan een paar minuten of uurtjes.

Bij Cellulitis maak je een kuur van 3 maanden met dagelijks 1 of 2 keer insmeren (in de ochtend en misschien in de avond) en na 3 maanden is het voldoende om het nog 2 of 3 keer per week te doen. Je wilt immers het mooie resultaat behouden en jouw benen goed verzorgen.

Je hoeft ook alleen maar heel weinig van de creme en heeft er waarschijnlijk voldoende voor 6-8 weken naar mate hoeveel van je lichaam wordt ingesmeerd.

Voor meer info en andere producten, neem contact met mij op.

Officiële dealer van MARC INBANE, zelf bruinings producten (alle producten of op voorraad of binnen 2 dagen in huis).

Spray Tane natural tanning spray 200 ml – €38,95

Natural tanning glove – €9,95

Reisset natural tanning spray 50 ml – €22,95

Afbeeldingsresultaat voor marc inbane

Alle producten zijn verkrijgbaar.

Huidverzorgingsproducten van FOREVER.

vanaf maart werk ik met producten van Forever. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

Afbeeldingsresultaat voor fotos forever livingAfbeeldingsresultaat voor fotos forever living

https://www.foreverllving.com/

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke aanbiedingen!!!!!!

Zoeken