Gezond & Slank, het hele jaar door.

Door een review achter te laten kun je ons en bezoekers van deze website laten weten wat jou ervaring is.
Je kunt een review achter laten door op de onderstaand knop te drukken, dit stellen wij zeer op prijs.

Laat hier uw review, ervaring met Sensebody achter

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.78.121 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Hellen uit Helmond schreef op 26 maart 2018 om 10:46:
Twee weken geleden begonnen met dieet en cavitatie. Nu al 2,7 kilo en 10 cm. onder mijn buik kwijt. Het dieet kost bijna geen moeite en hongergevoel is er niet. Dianne is een fijn mens en gaat op een respectvolle manier met je om. Heel tevreden !
Kimmie schreef op 21 maart 2018 om 20:39:
Begonnen met spierstimulatie en dieet. Dieet super makkelijk vol te houden. Ik hoef niets aparts te koken. Begonnen met behandelingen, eerst sceptisch ik had al zoveel geprobeerd maar na 2 weken en 4 behandelingen, ruim 3 kilo minder en 8,5 cm op mijn buik. Ben super blij, ga nog even door.
Birgit Valentijn schreef op 21 maart 2018 om 20:36:
Een heerlijke behandeling, die gelijk resultaat toont.
Gerda Bor Rovers schreef op 21 maart 2018 om 20:35:
Heerlijke behandeling en daarna voelde mijn gezicht nog urenlang warm. Gezellig gesprek gehad tijdens de behandeling. Een nieuwe afspraak is gemaakt
Marjolein uit Beek en Donk schreef op 21 maart 2018 om 14:44:
Marjolein Van der Heijden 02-03-2018 Vriendelijke schoonheidsspecialiste, waar ik me meteen bij op mijn gemak voel.
Gerriejeanne Soethoudt uit Helmond schreef op 11 november 2017 om 09:35:
Ik vond het een prettige behandeling in een prettige aangename sfeer. Voor het resultaat heb ik al een nieuwe afspraak gemaakt.
Helmie uit Helmond schreef op 31 oktober 2017 om 09:23:
In 5 weken tijd samen met Dianne bijna 7.5 kilo afgevallen. Dieet wat ze geeft ze superlekker en heel makkelijk vol te houden. Geen aparte dingen die je moet kopen, nee gewoon producten uit de supermarkt en de rest van het gezin eet gewoon mee. Ze motiveert je ook echt, zonder dat het vervelend is. Ben blij dat ik via via bij Dianne terecht ben gekomen. Ik kan het iedereen aanraden. Ik heb ook een heerlijke gezichtsbehandeling bij haar gehad en de volgende afspraak staat al gepland. Bedankt Dianne dat verdient een pluim.
Diny schreef op 27 oktober 2017 om 20:08:
Ik wil je ook zeggen dat je behandeling iedere dag te zien is ,net of het lang doorwerkt. Fijn hoor.
Lisette Kouwenberg uit Helmond schreef op 12 oktober 2017 om 20:34:
Voor het eerst bij Dianne geweest voor een gezichtsbehandeling RF. De behandeling was hartstikke fijn en ook het contact met Dianne was superleuk. Na afloop voelde mijn gezicht zacht en elastisch aan. Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak!
Annemieke schreef op 10 oktober 2017 om 21:28:
De 3de Cavitatie gezichtsbehandeling gehad bij Dianne. Het resultaat is al duidelijk zichtbaar. De huid is steviger en de lijntjes zijn al duidelijk zachter. Ik ben zeer tevreden! Thanks Dianne en tot de volgende behandeling!
Ilse uit Eindhoven schreef op 6 oktober 2017 om 11:18:
Super fijne behandeling gehad bij sense helmond. Na 4 behandelingen echt resultaat met gewicht en omvang doormiddel van het voedingsplan en de cavitatie en spierstumulatie. Heb ook hele goede begeleiding gekregen. Ben zeer tevreden en kan het je zeker aanraden.
Anja de Wit uit Helmond schreef op 2 september 2017 om 09:18:
Cavitatie en gezichtsbehandeling RF gehad. Erg blij met resultaat, super behandeling. Bedankt Dianne en tot volgende week
Hans uit Helmond schreef op 2 september 2017 om 09:14:
Gezichtsbehandeling gehad en zelfs voor een man is dat bijzonder prettig en ontspannend. Misschien is het een drempel die wij als mannen over moeten maar wel zeker de moeite waard. Ik kom zeker terug Dianne. Je was ook prettig in de omgang en stelde me wel op mijn gemak.
Dorry Blum uit Helmond schreef op 22 augustus 2017 om 13:44:
Vandaag de RF behandeling gekregen bij Dianne geweldig !! Heerlijk ontspannen en meteen resultaat meteen een vervolgafspraak gemaakt.
Ingrid schreef op 20 augustus 2017 om 16:09:
Na jaren lang alleen maar aankomen en veel "morgen begin ik" momenten nu met hulp van Dianne begonnen aan een dieet. En nooit verwacht, maar ik val af. Niet heel snel, 1 kg per week, maar het gaat eraf!! Lekkere recepten maken het makkelijk om vol te houden zonder hongergevoel. Als ik een vraag heb, even appen en dan snel een antwoord. En als ik even een dipje heb, trekt Dianne me er zo weer uit!! Dank je wel Dianne Graag gedaan Ingrid.

1 mei 2017 Tom

30 maart Dianne bezocht voor een voedingsadvies, dit op aanraden van een collega. Na een gesprek van een uur, ze nam de tijd en niets wat ik vroeg vond ze raar (wat ik heel prettig vond) of was teveel. Hebben we besloten dat ik aan de slag zou gaan en 25 kilo gewichtsverlies i s mijn einddoel. Maar voor nu gaan we voor de eerste 10 kilo. Ik heb de opdracht gekregen om een voedingsdagboek bij te houden en dit heb ik haar gemaild. Ze lande een 2de gesprek in waarin we plan van aanpak hebben besproken. Ze had een passend voedingsadvies voor mij gemaakt en daar ben ik mee aan de slag gegaan. Het viel me niet tegen, geen honger gehad en al na een paar dagen voelde ik me fitter. Na een week hadden we ons 1ste weegmoment………….er was ruim 3 kilo af!! Ik heb al vaker gelijnd maar dit had ik nog nooit gehad. Voel goede moed begon ik aan de 2de week, voorzien van recepten en raad. Tussendoor soms had ik het moeilijk, appte ik Dianne. Die reageerde meteen en trok me door die dip heen, chapaue hiervoor.  Nu 9 juni ben ik ruim 11 kilo kwijt mijn 1ste streven is bereikt en ik ga door, samen met Dianne kom ik er. Alvast bedankt en een dikke pluim voor jou Dianne, thanks.

5 maart Esther Hegmann

Ik heb net een kuur achter de rug en het gewenste resultaat behaald. Ik ben erg tevreden met het resultaat. En kwam na elke behandeling met meer energie thuis dan dat ik weg ging.

8 augustus Theo Vermeulen

Super, en gezellig

16 mei Annelies

Ik ben heel tevreden over de behandeling ben kilo’s en centimeters verloren. Dianne is ook een heel fijn mens. Dank je wel.

 

11-10-2016 Lieke

lang ziek geweest waardoor ik niet kon sporten en door medicijngebruik veel aangekomen. Na een intakegesprek samen  gekeken omdat ik allergisch ben voor veel voeding.  Ik ben begonnen met proteïne dieet in combinatie met aangepaste voeding. Het is fijn omdat ze ook bezig is met een studie voeding en diëtiek, dat ik het gevoel heb dat ze weet waar ze me bezig is en vooral mij begrijpt. Tevens zijn we begonnen met spierstimulatie en lymfedrainage . Na 6 behandelingen ben ik  ondanks hormoonspuiten op buik en billen toch 12 cm kwijt en 5 kilo minder. Ik ben er blij mee en ga nog even door.

3 maart 2016 Slivia
Op aanraden van een vriendin ben ik met Dianne van Sense in aanraking gekomen. Ik was wel sceptisch en vond het ook veel geld voor de kuur body sculpting. Mijn vriendin was er laaiend enthousiast over du me toch laten overhalen. En wat ben ik daar blij mee, nu een maand bezig en de cm liegen er niet in. In totaal ben ik na 7 behandelingen op buik, billen en benen ruim 44 cm kwijt. Ik voel me beter en vooral ik eet gezonder. Ben ook blij met de begeleiding, is echt een stimulans.
21-02-2016 Anoniem

Ik moet echt véél kilo’s kwijt, ben erg onzeker en voel me lelijk. Als jaren hoor ik, ” ja maar jij doet het in je mondje” of ” elk pondje komt door het mondje” of ” als ik een frietje eet, ja daar word je dik van”. De mensen weten niet wat ze iemand aandoen, het doet zo’n pijn, die simpele woordjes en uiteraard goed bedoeld, maar daar ga je gewoon meer van eten. Eten zien als troost en dan zo balen als je het op hebt. Ik heb wel tig keer het nummer van Sense gebeld en elke keer weer opgehangen, maar op een dag heb ik dat niet gedaan. Ik heb contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Sta aan de deur en wat prettig er staat helemaal niet iemand die een perfect figuur heeft, nee er staat gewoon een mooie vrouw. Ze kijkt me lachend aan en meteen stelt me dat gerust. Gesprek gaat vanzelf en voor ik het weet ben ik haar eigenlijk heel mijn levensverhaal en niet alleen over mijn gewicht aan het vertellen(en de frustratie die daar bij zit). Ze luistert en stelt vragen, geen één keer kijkt ze op de klok, dat was zo prettig. Iemand die gewoon luistert en niet oordeelt.  Ik ben met het dieet begonnen en elke week bezoek ik Dianne, voor een weegmoment en soms fijn en soms minder fijn gesprek. Ik ben zo blij ik ben al bijna 8 kilo kwijt, ik ben er nog niet maar ik kom er wel. Belangrijker vind ik eerlijk gezegd nog dat Dianne me laat zien en voelen dat ik een mooi mens ben, dat ik er mag zijn. Mentaal steunt ze me héél erg en dat is zo fijn, en geeft me de kracht om door te gaan. Gelukkig is het dieet heel erg lekker, zeker niet alles maar wel echt te eten. Ik ga door, ik ben een mooi mens en dat houd ik voor ogen, dikke knuffel Dianne bedankt je steun en luisterd oor xx.

 

01-02-2016 Mary

Ik ben eerlijk, ik was sceptisch, je gaat liggen en je valt af. Wie wil dat niet, maar goed een proefbehandeling gedaan en dat was vreemd maar niet vervelend. Mijn nieuwsgierigheid won het, nu enkele weken later ben ik superblij met het resultaat. Ik ben cm kwijt daar waar ik het wil, ik ben strakker en voel me gewoon beter. Dianne is ook erg aardig en weet waar ze het over heeft, niets is haar teveel. Ze stelt je ook echt op je gemak, kortom ik raad Sense zeker aan voor als je af wil vallen. Bedankt Dianne

 

01-01-2016 Irma

Ik heb bij Dianne de bodysculpting en dieet gevolgd. Ik was nogal sceptisch over de behandeling, maar het werkt wel zeker. Ik zelf zie het niet als ik in de spiegel kijk, maar ik merk het wel aan mijn bovenbenen het schuurt niet meer zo erg langs elkaar. Mijn vriend merkt het ook zegt hij met het vastpakken dat gaat nu iets lastiger nu het wat strakker is. En de cm liegen er natuurlijk ook niet om. Dieet was bij mij wat aangepast ik ben dus niet veel afgevallen maar dat is niet erg en was ook niet echt nodig. Dianne geeft je goed advies en geeft ook haar mening hoe zij erover denkt. Mijn kuur van 5 wkn is afgelopen maar ik blijf nog een poosje bij Dianne en ga de onderhoudskuur bodysculpting nu combineren met de warps ben benieuwd wat dat nog gaat brengen.
Dianne je bent een super consulente ga zo door.

 

1-1-2016 Fons

Fons Hendriks Dianne ik ben idd 1 van die vele die normaal niet van het “Delen” is maar toch even via hier een dikke “Merci” voor jou mede dankzij jou en je producten ben ik toch al een dikke 20 kg kwijt en vanaf 4 Jan ga ik er weer 100%tegen aan.
Op naar de volgende kilo’s
Ooooo nou heb ik to het tocht gedeeld hahaah
Dianne Thanks

11 oktober Daan Arts

Vandaag een lekkere ontspannen gezichtsbehandeling gehad bij sense. Echt een aanrader!!!!

6 oktober Wil

Doel was om een strakkere buik en strakker gezicht te krijgen.  Vandaag mijn 6de behandeling gehad. Eerlijk is eerlijk zelfs zonder dat Dianne het gemeten heeft voelde ik dat mijn buik en zeker ook gezicht veranderd waren. Toch was ik wel nieuwsgierig. In totaal op heupen en buik ben ik na 6 behandelingen alleen body sculpting  3.8 cm minder geworden in opvang. Nu ben ik totaal niet dik dus ik ben erg tevreden met het resultaat. Ook de gezichtsbehandeling kan ik iedereen aanraden, het is heerlijk ontspannend en rustgevend.  Ik ben benieuwd wat het resultaat na 10 behandelingen is……

 

25 september 2015 Roos Vermeulen

Net mijn eerste weeg moment gehad bij Dianne van Oekel en in 5 dagen tijd maar liefst 3 kilo kwijt! Ik ga vol goede moed op naar week 2!

 

25 augustus 2015 Linda

Vol goed moed begonnen met het proteïne dieet. Er moet minstens 30 kilo vanaf pffffffffff. Er aan eten is makkelijker, ben blij met de support van Dianne (anders had ik de 1ste week al afgehaakt). Ik heb haar wat geappt dat ik het niet zag zitten, elke keer wist ze me toch te motiveren, echt knap hoor. Eerste keer wegen, ohh wat was ik zenuwachtig. Gelukkig viel dat erg mee, ik was bijna 4 kilo kwijt. Niemand die het nog ziet maar die waren eraf. Nu doorgaan en dat doe ik. Gisteren gewogen en na 4 weken toch 10.4 kilo kwijt. Het mooie is dat mensen het nu gaan zien en ik zelf uiteraard ook. Het is makkelijk vol te houden als je maar doorzet.  Dianne alvast bedankt en op naar de 20 kilo…………………….

 

24 augustus 2015 Hanneke Hulshof-Slegers

Wrap toch ook eens geprobeerd en prompt toch een cm van mijn taille en 2 cm van buikomvang verdwenen……………verrassend

 

3 aug 2015 jaimy Geeven

Vandaag in totaal 31kilo kwijt sinds de geboorte van Melody. Toen 93 kilo nu 62 kilo bijna weer op mijn oude gewicht !! Laatste kilo’s zijn het zwaarst maar mede dankzij Dianne van Oekel van Sensebody is dit gelukt in 4 weken tijd 6.3 kilo die ik er maar niet af kreeg. Superblij, nu aan de wraps om plaatselijk nog wat strakker te worden, ben benieuwd!

 

25-07-2015 Jaimy

Vorig jaar ben ik bevallen, ik kwam maar niet van de laatste zwangerschap’s kilo’s af. Mijn doel is 8 kilo af te vallen.  Vooral mijn buikje kwijt te raken, als het  kan ook nog mijn huid strakker  maken. Iemand rade mij Sense bij Dianne aan. Eerst op haar site zitten lezen en eerlijk gezegd was ik best sceptisch maar ook nieuwsgierig. Om die rede heb ik toch een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Ruim 2 weken geleden begonnen met het proteïne dieet in combi met body sculpting.  Het dieet is echt heel goed vol te houden en bovendien ook lekker.  2 keer per week Body sculpting,  ontspannend om te doen terwijl je toch aan het sporten bent. Gezellig kletsen en toch afvallen. Vorige week gewogen en ”yes” ruim 3 kilo kwijt. Gisteren  gemeten en ik ben blij, mijn buik, flanken en benen in totaal 15 cm minder, en weer 1.5 kilo afgevallen. Alhoewel ik sceptisch was moet ik eerlijk zeggen dat mijn huid er beter uitziet, mijn buik strakker is en ik me beter voel. Ik kan tegen iedereen zeggen het werkt echt. Ik ga nog even door, samen met Dianne .

 

18-07-2015 Silvie

Mijn doel was om 5 kilo kwijt te raken. Liefst rondom buik, maag en flanken. Ik heb in 5 weken tijd 10 behandelingen (body sculpting) gedaan voor buik, maag en flanken en daarbij het proteïne dieet. Het was goed vol te houden en het resultaat is geweldig. In totaal 6.5 kilo kwijt, mijn riem kon weer 2 gaatjes strakker en ik durf weer strakkere kleding te dragen. Het allerbelangrijkste voor mij, weer meer energie en lekkerder in  mijn vel, dus meer zelfvertrouwen.

12-07-2015 K vd L

Ik vind het eiwitdieet een hele fijne en gemakkelijke manier om af te vallen. Je hoeft geen aparte producten in de supermarkt te kopen, etiketten te lezen of je eten af te wegen. Je pakt gewoon een zakje of pakje van het dieet. Omdat er heel veel verschillende producten zijn, gaat het ook niet vervelen. Natuurlijk zijn sommige producten lekkerder dan de andere. Maar als je aan de koffie zit met een koekje of wafel erbij, dan heb je niet eens in de gaten dat je aan het lijnen bent!

Wat ik ook fijn vind, is dat je heel veel producten makkelijk mee kunt nemen in je tas. Je kunt ze dan zo tussendoor opeten of je hoeft alleen (heet) water toe te voegen.

Ik kan het dieet iedereen aanbevelen; je pakt één product per eetmoment en hoeft er verder niet echt bij na te denken, erg gemakkelijk dus. Ook qua smaak is er voor ieder wat wils. Met het eiwitdieet ben ik uiteindelijk 12 kg afgevallen, zonder er heel veel moeite te voor hebben hoeven doen.