Gezond & Slank, het hele jaar door.

CAVITATIE (d.m.v. Hydra Boost)

Vet en cellulitis definitief verwijderen met geluidsgolven.

Cavitatie is een nieuw effectieve manier om overtollig vet te verwijderen en cellulitis te genezen. Het is een gezonde en medische bewezen methode om uw figuur te corrigeren.

Veel vrouwen, maar ook mannen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alléén zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat om de probleemzones, zoals buik, heupen en billen.

Cavitatie is hét alternatief: vetophopingen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw buik wordt platter, uw benen slanker en  zwembandjes behoren tot het verleden. Cavitatie-behandelingen reshapen uw lichaam, zonder dat er een operatie met het gevaar voor blijvende littekens aan te pas hoeft te komen. 

Cavitatie is dé manier om vet veilig, pijnloos en met blijvend resultaat te verwijderen. Laagfrequent ultrasone geluidsgolven maken allereerst het overtollige lichaamsvet vrij. Vervolgens wordt het vet op een geheel natuurlijke manier afgebroken en afgevoerd. Dat alles maakt cavitatie tot het beste alternatief voor liposuctie. De cavitatie behandeling is veilig, pijnloos en bewezen effectief.

Cavitatie is met name geschikt voor de (kleinere) probleemzones zoals;

 • onderbuik
 • boven buik
 • love handles
 • bovenarmen
 • heupen
 • binnen- en buitenkant benen
 • BH-lijn
 • taille

 Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Wij zullen wat huidolie of contactgel op het behandelgebied aanbrengen en gaan vervolgens met het cavitatie handstuk zachtjes over uw huid. U voelt misschien wat warmte en lichte prikkels maar zeker geen pijn. Aangezien een cavitatie behandeling werkt met ultasoon kunt u een vreemde zoem horen die voor ons niet hoorbaar is.

Hoe lang duurt een behandeling?

De cavitatie behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Tevens is het mogelijk om deze behandeling te combineren met onze andere behandelmethoden zoals spierstimulatie.

Hoe vaak heb ik een behandeling nodig?

De behandeling kan 1 x per week worden uitgevoerd, (in combinatie met spierstimulatie tevens 1x per week).

Wanneer mag ik resultaat verwachten?

Na de eerste behandeling is in sommige gevallen zelfs tot 3 centimeter omtrek vermindering te meten. Binnen een maand zult u blijvende resultaten zien. Na 3 – 6 maanden is het volledige resultaat zichtbaar omdat uw lichaam tijd nodig heeft om de vrijgekomen vetten op een natuurlijke manier af te voeren. Door gebruik van onze spierstimulatie behandeling in combinatie met lymfedrainage kan dit versneld worden omdat u lichaam de vrijgekomen vetten sneller als energie gebruikt.

Wat kan ik zelf doen om het optimale resultaat uit de behandelingen te halen?

Het grootste deel van het vrijgekomen vet wordt in de lever omgezet in glycogeen, een energie bron voor het lichaam. Deze energie dient uiteraard wel verbruikt te worden. Het is daarom van belang dat u de eerste 48 uur na de behandeling zoveel mogelijk beweegt en energie verbrandt. Probeer te sporten, te wandelen, te tuinieren; in ieder geval zoveel mogelijk te bewegen. Wanneer u dit wenst kunt  u aansluitend aan u cavitatie behandeling ook een andere behandeling boeken. Dit versnelt het gehele proces.

Drinken en voeding na de behandeling

Drink de dagen na de behandeling zoveel mogelijk water. Tenminste 2 liter per dag. Drink als u kunt ook ontslakkende/kruidenthee. Al dit drinken is van belang om de lever en de nieren te ondersteunen en te helpen het vrijgekomen vet zo effectief mogelijk af te voeren.
Houd er een zo gezond mogelijk voedingspatroon op na. U wilt zorgen dat uw lichaam het vrijgekomen vet als energiebron gebruikt. Eet derhalve zo weinig mogelijk suikers en vetten. Het eten van meer eiwitten/proteïne in combinatie met de behandeling blijkt zeer effectief te zijn.

Wat zijn de contra-indicaties voor cavitatie behandelingen?

Wij kunnen geen behandelingen uitvoeren in geval er sprake is van:

 • obesitas
 • ziekten of afwijkingen aan de lever
 • diabetes
 • metalen protheses nabij de te behandelen gebieden
 • stofwisselingsziekten
 • hartproblemen (pacemaker)

De behandeling is pijnloos en 100% veilig.

Zoeken