Gezond & Slank, het hele jaar door.

Beauty & Afslankstudio  Sense

 Maak een afspraak voor  een proefbehandeling tegen gereduceerd tarief (€ 30,00). Aan de hand van een uitgebreide bodyanalyse en uw persoonlijke doelstelling kunnen wij u adviseren hoe uw doel te behalen. Tevens geldt deze aanbieding voor één gezichtsbehandeling.

Officiële dealer van MARC INBANE, zelf bruinings producten (alle producten of op voorraad of binnen 2 dagen in huis).

Spray Tane natural tanning spray 200 ml – €38,95

Natural tanning glove – €9,95

Reisset natural tanning spray 50 ml – €22,95

Afbeeldingsresultaat voor marc inbane

Alle producten zijn verkrijgbaar.

Huidverzorgingsproducten van FOREVER.

vanaf maart werk ik met producten van Forever. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

Afbeeldingsresultaat voor fotos forever livingAfbeeldingsresultaat voor fotos forever living

https://www.foreverllving.com/

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke aanbiedingen!!!!!!

CAVITATIE*

Cavitatie is een handmatige behandeling die met name geschikt is voor het aanpakken van probleemzones. De behandeling komt uit de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via laag frequentie ultrasone geluidsgolven met bewezen effectiviteit. Het vet dat met de cavitatie methode wordt ‘vrijgemaakt’ wordt net als bij de Lipo Laser op natuurlijke wijze opgenomen in de lymfe en bloedvaten en wordt via de lever en de nieren uiteindelijk met de urine en ontlasting uitgescheiden. De hoeveelheid vet die vrijkomt mag niet te groot zijn, omdat het lichaam dan niet in staat is het vrijgekomen vet te verwerken. Derhalve behandelen wij maximaal 2 zones per behandeling. Op de dagen van de behandeling is het van belang dat u zich houdt aan de door ons meegegeven adviezen zoals ‘niet vet eten’, en ‘veel water drinken’ om het lichaam een handje te helpen. Cavitatie is medisch bewezen, maar niet voor iedereen geschikt.

Afbeeldingsresultaat voor cavitatie apparaat

 

Free Needle Mesotherapy (Hydra Boost)*

Ontspannende schoonheidsbehandeling (ook zéér geschikt voor mannen)

Hydra Boost is een exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert; het resultaat is een zuivere, schone huid, die straalt en in topconditie is!* De ontspannende behandeling, tijdens de behandeling die ongeveer 40 tot 60 minuten duurt (afhankelijk van welke behandeling u boekt), krijgt u een ‘vernieuwde huid’; de huid ziet er frisser en jonger uit, rimpels en fijne lijntjes kunnen worden verminderd en er kan zelfs een vermindering van pigmentvlekken plaatsvinden. Daarnaast wordt de cel-opbouw van de huid gestimuleerd. Het resultaat van de Hydra Boost is meestal al na één behandeling te zien.

RADIO FREQUENTIE*

Radio frequentie werkt op basis van radiofrequente golven. De opwarming van het onderhuidse vet zorgt ervoor dat het lichaam afvalstoffen afbreekt (vet en cellulitis). De warmte stimuleert de vorming van collageen, waardoor de huid strakker wordt. Collageen is het elastische steunweefsel in de huid. Door de verwarming van weefsel wordt ook de bloedcirculatie bevorderd. Dit geldt vooral voor de microcirculatie in vetweefsels, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en er ter plaatse meer voedingstof en zuurstof beschikbaar is. Deze methode van “zuivering” remt de werking van collagene en elastase; dat zijn enzymen die collageen afbreken en weefselverslapping veroorzaken. Doordat afvalstoffen worden afgevoerd, komt ook de doorbloeding weer op gang.

Het resultaat van Radio frequentie is meestal na een behandeling al zichtbaar. Na twee tot vijf maanden is het effect nog duidelijker, omdat de huid zich blijft herstellen. Het blijkt echter ook dat het volume van het onderhuids vetweefsel door de therapie met radiofrequentie afneemt. De verbeterde doorbloeding en zuurstofopname en dus de afvoer van afvalstoffen verbetert uiteindelijk de stofwisseling in de vetcel.

 

SPIERSTIMULATIE/LYMFEDRAINAGE*

De geavanceerde apparatuur werkt met de stimulatie van de 3 verschillende spiervezels:

De witte vezels bestaan voornamelijk uit suiker verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam. De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor de lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels. De intermediate vezels bevatten de karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De spierstimulatie apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden. Iedere behandeling is opgedeeld in 4 fases. In de eerste drie fases van de behandeling worden de bovengenoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen.

*Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Onze huid is ons grootste orgaan en heeft een goed verzorging nodig.

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en stel ik samen met u een behandelplan op.

Tevens geeft ik tevens voedingsadvies, lees hiervoor mijn lovende recencies.

U eet gewoon met het gezin mee, geen producten die u moet kopen (mits u dat niet wil).

Ik begeleidt u naar een gezond eetpatroon.

Wegen met een geijkte Tanita weegschaal.