Gezond & Slank, het hele jaar door.

Beauty & Afslankstudio  Sense

 Maak een afspraak voor  een proefbehandeling tegen gereduceerd tarief (€ 30,00). Aan de hand van een  bodyanalyse en uw persoonlijke doelstelling kunnen wij u adviseren hoe uw doel te behalen. Tevens geldt deze aanbieding voor één gezichtsbehandeling per klant.

Sinds oktober, DR Juchheim dealer.

De topper, ByeByeCellutite 200ml €124,95

Mooie slanke benen zonder cellulitis (sinaasappelhuid) dat is wat de crème van Dr. Juchheim bij zo veel vrouwen in Duitsland heeft waargemaakt. Nu is dit product ook in Nederland verkrijgbaar (stukje van een gebruiker).

In Duitsland maar ook in Nederland wordt dit product normaliter niet op deze wijze verkocht. Het verkoopt door gelukkige gebruikers, die ook anderen daarmee blij maken, door hen het 1 keer gratis te laten testen. Je hebt dan zelf al ervaren wat het “Voor-Na-WOW-effect” is van de Dr. Juchheim producten en je ziet direct resultaat. Daarna ben je meestal verkocht en wil je dit product zelf ook gebruiken. Als je maar een keer ontdekt hebt wat de kwaliteit van deze producten is begin je steeds meer daarvan te benutten en je wordt er zo enthousiast van dat je graag deze bijzondere ervaringen met anderen wilt delen.

De doorbloeding van de huid komt op gang en omdat de crème direct heel diep gaat wordt de huid van binnenuit geregenereerd en herstructureert. Je gelooft bijna niet wat je ziet maar het huidbeeld kreeg direct weer een mooie en jonge uitstraling. Zo is te begrijpen dat bij vrouwen de dellen en putjes kunnen verdwijnen en mooie straffe huid creëren.

Voor mijn is het niet ByeByeCellulite maar wel ByeByeBuik en daar wordt je ook wel blij van!

Voor mij is deze crème de ervaring dat je lichaam weer jong en mooi kan zijn en dus ook langer jong kan blijven dan verwacht. Maar niet alleen dat, ik noem het dan ook niet ByeBye Cellulite maar wel ByeByeBuik en werk er nu daaraan wat me de laatste 30 jaar niet is gelukt om mijn sixpack zichtbaar te maken.

Het getoonde resultaat is van 4 keer incremen in 4 dagen, dus de vetverbranding werkt wel goed maar het mooie huidbeeld, straffe en goed doorbloede huid maken je direct enthousiast. Voor de uitstekende resultaten op lange termijn moet je dus iets meer geduld hebben dan een paar minuten of uurtjes.

Bij Cellulitis maak je een kuur van 3 maanden met dagelijks 1 of 2 keer insmeren (in de ochtend en misschien in de avond) en na 3 maanden is het voldoende om het nog 2 of 3 keer per week te doen. Je wilt immers het mooie resultaat behouden en jouw benen goed verzorgen.

Je hoeft ook alleen maar heel weinig van de creme en heeft er waarschijnlijk voldoende voor 6-8 weken naar mate hoeveel van je lichaam wordt ingesmeerd.

Voor meer info en andere producten, neem contact met mij op.

Officiële dealer van MARC INBANE, zelf bruinings producten (alle producten of op voorraad of binnen 2 dagen in huis).

Spray Tane natural tanning spray 200 ml – €38,95

Natural tanning glove – €9,95

Reisset natural tanning spray 50 ml – €22,95

Afbeeldingsresultaat voor marc inbane

Alle producten zijn verkrijgbaar.

Huidverzorgingsproducten van FOREVER.

vanaf maart werk ik met producten van Forever. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

Afbeeldingsresultaat voor fotos forever livingAfbeeldingsresultaat voor fotos forever living

https://www.foreverllving.com/

Like mijn Facebook pagina en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke aanbiedingen!!!!!!

 

Free Needle Mesotherapy (Hydra Boost)*

Ontspannende schoonheidsbehandeling (ook zéér geschikt voor mannen)

Hydra Boost is een exclusieve schoonheidsbehandeling die de huid diep reinigt en hydrateert; het resultaat is een zuivere, schone huid, die straalt en in topconditie is!* De ontspannende behandeling, tijdens de behandeling die ongeveer 40 tot 60 minuten duurt (afhankelijk van welke behandeling u boekt), krijgt u een ‘vernieuwde huid’; de huid ziet er frisser en jonger uit, rimpels en fijne lijntjes kunnen worden verminderd en er kan zelfs een vermindering van pigmentvlekken plaatsvinden. Daarnaast wordt de cel-opbouw van de huid gestimuleerd. Het resultaat van de Hydra Boost is meestal al na één behandeling te zien.

 

SPIERSTIMULATIE/LYMFEDRAINAGE*

De geavanceerde apparatuur werkt met de stimulatie van de 3 verschillende spiervezels:

De witte vezels bestaan voornamelijk uit suiker verbrandende enzymen en produceren energie voor een korte termijn, de witte vezels verbranden de snelle suikers die aanwezig zijn in het lichaam. De rode vezels bestaan uit vet verbrandende enzymen en produceren energie voor de lange termijn. Vetmassa is de bron van voeding voor deze vezels. De intermediate vezels bevatten de karakteristieken van zowel de rode als de witte vezels en zorgen voor lange termijn verbranding.

De spierstimulatie apparatuur werkt met verschillende golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden. Iedere behandeling is opgedeeld in 4 fases. In de eerste drie fases van de behandeling worden de bovengenoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfedrainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen.

*Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Onze huid is ons grootste orgaan en heeft een goed verzorging nodig.

Het aantal behandelingen verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Tijdens het consult wordt dit met u besproken en stel ik samen met u een behandelplan op.

Tevens geeft ik tevens voedingsadvies, lees hiervoor mijn lovende recencies.

U eet gewoon met het gezin mee, geen producten die u moet kopen (mits u dat niet wil).

Ik begeleidt u naar een gezond eetpatroon.

Wegen met een geijkte Tanita weegschaal.